Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Bezoekadres: 1:

075 6121417
zaanstad@finenzo.nl
Zuideinde 49, 1541 CA Koog aan de Zaan
Route

Bezoekadres: 2

Heiligeweg 91, 1561 DG Krommenie
Route

Bezoekadres: 3

Communicatieweg oost 12, 1566 PK Assendelft
Route

Bezoekadres: 4

Czaar Peterstraat 1, 1506 SK Zaandam
Route

 

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
9:00 – 17.30

Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Zaanstad

Zoals de watertoren een prachtig uitzicht biedt over Zaanstad, zo hebben wij zicht op de financiën van onze klanten. We investeren daarom graag in het opbouwen van een goede relatie met onze klanten. We zijn een actief en betrokken kantoor dat een goed advies combineert met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Al 15 jaar een begrip in de Zaanstreek

Je kunt bij ons terecht met al je financiële vragen. Maar ook voor specialistisch advies over typisch Zaanse problemen zoals funderingsherstel. We hebben plezier in ons vak en gaan een uitdaging niet uit de weg. Met onze kennis en ervaring komt het altijd goed.

Heb je advies nodig?

Dan helpen we je graag verder met een helder en eerlijk antwoord op je vragen. Belangrijk voor jou om te weten is dat we een Onafhankelijk Advieskantoor zijn. Dat betekent dat niemand ons betaalt behalve jij.

Klantenportaal NH1816

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Contact formulier

Sandrina:

“De adviseur luisterde naar onze wensen en gaf ons duidelijk advies.”

Ramon:

“Geduldig, duidelijke uitleg, komt afspraken direct na en doet er alles aan het traject van begin tot eind goed en soepel te laten verlopen”

Esther:

“Zeer vriendelijk, altijd vriendelijk en enthousiast te woord gestaan ook door de receptionisten. In korte stappen duidelijke uitleg van de mogelijkheden die er voor ons zijn. Er wordt de tijd voor je genomen en goed gecommuniceerd. Erg tevreden.”

Dennis & Louise:

“Het was een fijn gesprek en hij had een goed advies.”

Marie:

“De adviseur denkt goed met je mee voor het beste advies!”

Frank:

“Zeer deskundig gesprek gehad en alle mogelijke situaties in het gesprek werden aangehaald”

Lotte:

“Ten eerste was de adviseur was zeer betrokken, wat zorgde voor een fijne sfeer en een persoonlijke benadering. Ze gaf duidelijk en helder uitleg over alles en bleef te allen tijde eerlijk en transparant. De extra moeite die zij tot het laatste moment heeft gedaan waarderen wij heel erg en zien we als een uitzonderlijke service. Daarbij heeft haar professionaliteit ervoor gezorgd dat wij de hypotheek rond hebben kunnen krijgen. Meer dan tevreden en vooral heel erg blij!”

Oscar:

“De adviseur inventariseerde onze wensen en ging na of het gunstig was om de hypotheek open te breken of een nieuw huis te kopen. Dit laatste hebben wij uiteindelijk gedaan en daar heeft de adviseur ons prima in begeleid. Wij kregen een ZEER duidelijke uitleg zodat alles helder werd. De adviseur heeft de kunst om de soms onbegrijpbare hypotheek materie bijzonder goed uit te leggen. De adviseur heeft echt maatwerk geleverd!!!!!!!!!!!

Rob:

“Duidelijke en persoonlijke informatie met ruimte voor verschillende mogelijkheden en een erg betrokken afhandeling”

Tristan:

“De adviseur is een warm en betrokken mens en een zeer kundig adviseur. Zij heeft onze belangen volledig behartigd en ons een zeer gedegen en passend hypotheekadvies gegeven. Daarbij heeft zij altijd onze wensen en behoeften voorop gesteld en konden we altijd op haar steun en hulp rekenen.”