Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Kroevenlaan 31, 4707 BJ Roosendaal
Telefoon: 0411 769 049
Mobiel: 06 4097 4337
ronald@finenzo.nl
Route


Openingstijden

Maandag – Vrijdag
8:30 – 17:00

Buiten kantooruren alleen op afspraak.

Wij gaan voor het beste advies

Ronald Deijkers en Chris van der Graaf zijn vertrouwde gezichten in Roosendaal en omstreken. Je kunt bij hen terecht voor al je financiële vraagstukken. Met ruim 25 jaar ervaring en meerdere nominaties voor Hypotheekadviseur van het jaar weet je dat het met onze kennis wel goed zit. Ronald heeft zelfs een bachelor in Pensions and Life Assurance en is Register Adviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI).

Heb je advies nodig? Dan helpen we je graag verder met een helder en eerlijk antwoord op je vragen. Belangrijk voor jou om te weten is dat we een Onafhankelijk Advieskantoor zijn. Dat betekent dat niemand ons betaalt behalve jij.

Roosendaal

In het mooie Roosendaal met haar rijke geschiedenis werken wij met een enorme passie voor ons vak. Financiën saai? Wat ons betreft niet. Door een goede band met onze klanten weten we altijd de juiste oplossing te vinden. Daar halen we elke dag weer ons plezier uit.

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Hypotheken

Verzekeringen

Pensioen

Spaargeld

Beleggingen

Finenzo is een beetje anders

Wij zijn namelijk een coöperatie. Bij alles wat we doen stellen we onze klant centraal en dat doen we al meer dan 40 jaar. Dat wordt zo gewaardeerd dat we van sommige families al meerdere generaties onze klant mogen noemen. We geven geen snelle adviezen maar leren onze klanten graag écht kennen zodat we ons werk nog beter kunnen doen.

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Contact formulier

Jolanda en Rene:

“Drie en een half jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Ronald Deijkers van Finenzo Roosendaalop aanraden van kennissen. De vorige financieel adviseur kreeg namelijk de financiering niet rond. Ronald heeft ons destijds super geholpen om ons appartement in Breda te kunnen kopen. Zo goed zelfs dat wij onze verzekeringen bij hem ondergebracht hebben. Afgelopen jaar(2019) hebben wij ons appartement verkocht en een nieuwe woning gekocht. Het was voor ons buiten enige twijfel dat de hypotheek wederom door Ronald geregeld zou worden. Finenzo Roosendaal is altijd goed bereikbaar en reageert snel als er vragen gesteld worden. Hij staat volledig voor zijn klant. Zowel voor hypotheken als voor verzekeringen raden wij Finenzo Roosendaal aan bij al onze familie en vrienden.”