Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Burgemeester Kerssemakersstraat 32 B, 8101 AN Raalte
0572 355 806
raalte@finenzo.nl
Route


Openingstijden

Maandag – Vrijdag
9:00 – 17:30

Buiten kantooruren alleen op afspraak.

Al 30 jaar een betrouwbare partner voor al je financiële vragen

Bij Finenzo Raalte kun je terecht voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Maar ook op het gebied van sparen, beleggen en lenen helpen we je graag op weg. Met 30 jaar ervaring ben je bij Bert Liefers verzekerd van een compleet en goed advies.

Heb je advies nodig? Dan helpen we je graag verder met een helder en eerlijk antwoord op je vragen. Belangrijk voor jou om te weten is dat we een Onafhankelijk Advieskantoor zijn. Dat betekent dat niemand ons betaalt behalve jij.

Raalte

Niet wakker hoeven liggen omdat je financiële plaatje klopt. Klinkt goed, niet waar? Wij helpen hierbij door goed naar onze klanten te luisteren en samen te zoeken naar de oplossing die het beste past. Nu maar ook in de toekomst.

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Afspraak via video bellen bij Finenzo Raalte

Afspraak via video bellen bij Finenzo Raalte

Vanwege de recente uitbraak van het coronavirus, bieden wij de mogelijkheid om een financieel gesprek met één van onze adviseurs te voeren via een videogesprek. Hierdoor is het niet nodig om je huis te verlaten voor een afspraak. Wij voeren videogesprekken via een beveiligde omgeving, zo kunnen wij je privacy maximaal waarborgen.

Lees meer

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Contact formulier

A.J.M.K.:

“Ik ben zeer goed geholpen met een uitstekende uitleg!!”

Evelien:

“Duidelijke uitleg en volop ruimte om vragen te stellen. Ook buiten het gesprek altijd tijd om vragen te beantwoorden. Is goed op de hoogte van de persoonlijke situatie. Snelle reactie wanneer hypotheek verstrekker vragen stelt, waardoor er niet meer vertraging opgelopen wordt dan nodig.”

SaS:

“Uitstekende voorlichting en advies. Zowel de voor als nadelen uitstekend inzichtelijk gemaakt zodat we een wel overwogen keuze konden maken.”

Marjola Podt:

“Het maakt niet uit voor welke vraag ik ook had. De adviseur beantwoordde mijn vraag met alle uitleg en geduld. Of het nu ging om de hypotheek of verzekering, hij heeft mij bij beide onwijs goed geholpen. Super fijn!!”

Tonny:

“Duidelijke uitleg, geen blabla maar een rustige profesionele houding, De adviseur straalt vertrouwen uit. Ook na het gesprek altijd alle tijd om vragen te beantwoorden”

Jordy en Susan:

“De adviseur is een professional die goed is in zijn vak en heeft kennis van zaken. Hij neemt ruim de tijd voor een afspraak en beantwoord al je vragen. Hij neemt je mee in alles om zo tot een juiste hypotheek te komen.”

Anne Joosten:

“De adviseur heeft ons super geholpen Wij waren al langere tijd opzoek naar een woning en telkens ging het niet door omdat de woning ons niet aanstond. De adviseur heeft ons bij al deze keren op weg geholpen met financieel advies. Toen er eindelijk een woning naar onze zin te koop kwam konden wij snel schakelen, en nam de adviseur alle tijd voor ons. Al met al een heel fijn gevoel aan onze hypotheek advies overgehouden. En zullen de adviseur zeker in onze vriendenkring aanbevelen.”

Bastiaan:

“Prima begeleiding en er wordt meegedacht met de financiële keuzes. De adviseur stelt zich erg flexibel op.”

Saskia:

“Er werd mee gedacht met onze situatie, opties gegeven, veel uitgelegd”

Mirjam:

“Rondom de aankoop van een nieuwe woning, de hypotheekaanvraag, de hypotheekverstrekking, fiscale vragen daaromtrent, zeer heldere duidelijke deskundige informatie ontvangen. De hypotheekadviseur gaf een onafhankelijk goed advies met nuttige informatie voor een goede hypotheek op maat. Passende woorden zijn: komt afspraken na, duidelijke uitleg, deskundig, onafhankelijk, persoonlijk, goed bereikbaar. Kortom een adviseur die wij zeker weer zullen benaderen indien dat nodig zal zijn,”