Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Bouwlingplein 44, 4901 KZ Oosterhout
0162 435 800
oosterhout@finenzo.nl
Route


Openingstijden

Maandag – Vrijdag
9:00 – 17:30

Buiten kantooruren alleen op afspraak.

Bij Finenzo Oosterhout:

Staat jouw verhaal, persoonlijke situatie, wensen en ideeën als basis van ons financieel advies, voorop. Gepassioneerd geven we een deskundig advies dat echt bij je past. Graag denken we, van A tot Z, actief met je mee om je financiële vraagstuk zo spoedig mogelijk voor je op te kunnen lossen. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over hypotheken, financiële planning, verzekeringen, pensioen, beleggingen en kredieten. Ook na je advies blijven wij beschikbaar. Voor onze klanten gaan we graag tot het uiterste. Dat blijkt wel uit de 9,4 die onze klanten ons als een gemiddeld rapportcijfer geven. We zijn daar erg trots op.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

We hebben er plezier in om jouw wensen en plannen in kaart te brengen en je dromen te realiseren. Het is echt onze passie om een goed advies te geven en ervoor te zorgen dat je begrijpt wat we zeggen. Geen moeilijke taal dus, maar een adviseur die met je meedenkt en die naast je staat. Wil jij dat ook? Neem dan contact op en laat je door één van onze adviseurs informeren over
je mogelijkheden. We plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Goed advies gaat over meer dan je hypotheek

Natuurlijk heb je een hypotheek nodig. Maar bij een goed advies komt meer kijken. In een gesprek met onze adviseur wordt er niet alleen gekeken naar wat je nu belangrijk vindt, maar ook wat je straks belangrijk vindt. We denken met je mee over extra aflossen of juist bijlenen om je huis nog fijner te maken. Maar ook over risico’s waar je misschien liever niet bij stil staat: wat gebeurt er bij overlijden, ziekte of arbeidsongeschiktheid? Voor al jouw wensen hebben wij een oplossing. En weten we de beste voorwaarden te vinden in combinatie met een gunstige prijs. Dat is écht advies op maat.

  • Goede voorwaarden
  • Flexibele hypotheek
  • Risico’s afdekken

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat voor je klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Contact formulier

familie van Riel:

“Hij had direct tijd en heeft een bijzonder goede en duidelijke uitleg gegeven over de huidige hypotheek en de gewenste nieuwe hypotheek. Hij reageerde direct op vragen anderzijds en heeft ons het gevoel van vertrouwen gegeven”

Jeanette Ouwerkerk:

“goede service goed team goede uitleg uitstekende dienstverlening”

Benjamin Rijken:

“TOP service!! Zowel de adviseur als heel het team van Finenzo staan altijd voor je klaar en nemen de tijd om je overal mee te helpen. Deskundig, pro actief en deur altijd open. Zeker aan te raden!!!!”

Monique en Rob:

“De adviseur neemt de tijd om naar je te luisteren. Hij verdiepte zich in onze situatie en gaf aan wat hij in ons geval zou doen. Dit wordt ook netjes met berekeningen onderbouwd. Je mag zo veel vragen stellen als je wil en hij gaf ons de ruimte om er over na te denken. We kregen netjes een mailtje, toen hij een kleine stijging van de rente verwachte in onze nadenktijd. Zeer attent !. Je voelt je bij Finenzo absoluut geen nummer. Zeer persoonlijke dienstverlening. Voelt als een warme deken. Kortom : De adviseur en Finenzo krijgen van ons een warme douche !”

Alj:

“Zeer prettig gesprek en goede uitleg vwb hypotheek en pensioen Van harte aan te raden”

heer Bouwman:

“Erg prettig in de communicatie. Goed aanpassingsvermogen aan de klant. Handelt prettig.”

heer Klerx:

“Heel vriendelijk en mee denkend super fijne gesprekken gehad ik raad finenzo echt aan en zeker bij de adviseur.”

Els:

“Uitgebreid en goed advies”

Fam Kroot:

“Duidelijke uitleg. Open communicatie.”

Sven:

“Zeer duidelijke, transparante en heldere adviseur. Communicatie verloopt vlot en is duidelijk. Toelichting op bepaalde hypotheekzaken worden goed uitgelegd. Meteen na het oriëntatiegesprek besloten om de hypotheek en aanverwante zaken bij Finenzo te laten regelen.”