Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Holterweg 67 a, 7429 AE Deventer
0570 654 000
deventer@finenzo.nl
Route


Openingstijden

Maandag – Vrijdag
8:30 – 17:00

Buiten kantooruren alleen op afspraak.

Deventer

Kwaliteit, openheid en service zijn al meer dan 40 jaar de basis van onze dienstverlening. In ons kantoor midden in het mooie Deventer helpen onze specialisten graag met hypotheken, verzekeringen en andere financiële vragen.

Finenzo Deventer is er voor jou

Heb je een huis of ben je van plan een huis te kopen? Of heb je advies nodig over verzekeringen, sparen, beleggen of lenen? Wil je meer weten over RegioBank? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben voor elk van deze onderwerpen vriendelijke en ervaren adviseurs die je graag helpen. In gewone taal want we vinden het belangrijk dat je ons advies begrijpt.

Midden in Deventer

We staan graag midden tussen de Deventenaren. Daarom is ons kantoor gevestigd aan de Holterweg 67a, tegenover winkelcentrum Colmschate. We zijn goed bereikbaar per telefoon en email, maar je kunt door de centrale ligging ook makkelijk even binnen lopen. Gezellig!

Bereikbaar buiten kantooruren
Heeft u schade en wilt u buiten kantoortijden contact met uw verzekeraar? Kijkt u dan op uw polis voor het juiste nummer of bel met een van onderstaande noodnummers:

Cascade: +31 20 651 58 32.
Voogd: +31 187 488 400
Nedasco: +31 26 400 2390.

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Persoonlijke pagina

Log hier in op je persoonlijke pagina voor alle informatie over je hypotheekaanvraag. Ook kun je snel en veilig de benodigde documenten insturen om de aanvraag compleet te maken.

Contact formulier

René van Zandvoort:

“We werden op een leuke manier zeer goed geholpen, met een duidelijke uitleg”

Janko:

“Goed advies, rustig de tijd en genoeg ruimte om vragen te stellen, tijdens het gesprek én naderhand via de mail of telefoon.”

KL:

“Prettige persoonlijkheid, geduldig, gaf heldere uiteenzetting en duidelijk advies.”

Denise:

“Alles is ons zeer duidelijk uitgelegd door onze hypotheekadviseur, er werd echt naar ons geluisterd en ze namen de tijd voor ons. Vragen via de mail werden heel snel beantwoord! Echt een top service!”

Annemarie zandt:

“Snel reageren op email, begrip wanneer we vragen hadden of iets niet begrepen of over bepaalde punten onzeker waren. Heel fijn hoe daar mee omgegaan is!”

Zehra & Suleyman Erdogan:

“Wij waren sinds 2017 ons aan het oriënteren op het gebied van hypotheken. Sindsdien veel tegenslagen gekregen ivm contract van mijn partner. Waarvan andere adviseurs zeiden dat het niet mogelijk/haalbaar was, was bij Finenzo wel mogelijk. Wij zijn vanaf het eerste gesprek erg goed geholpen en geïnformeerd. Er wordt met je mee gedacht en geadviseerd. Bij vragen kregen wij meteen een antwoord. Alles is naar wens verlopen en de hypotheek is nu rond.”

Kelly:

“Wij zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Wij wisten nog van niks en hadden daardoor veel vragen. Wij konden de adviseur altijd bellen of mailen en kregen snel reactie dat was voor ons erg fijn”

Harrie:

“Zeer prettig geholpen niets was te veel en goed geadviceerd. De keuze voor ons was helder en duidelijk. Finenzo is een aanrader.”

Erik:

“De adviseur weet waarover hij praat; is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hij luistert goed. Dat laatste geeft vertrouwen”

WJ Holleboom:

Perfect en persoonlijk geholpen in een informele sfeer.”