Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Holterweg 67 a, 7429 AE Deventer
0570 654 000
deventer@finenzo.nl
Route


Openingstijden

Maandag – Vrijdag
8:30 – 17:00

Buiten kantooruren alleen op afspraak.

Deventer

Kwaliteit, openheid en service zijn al meer dan 40 jaar de basis van onze dienstverlening. In ons kantoor midden in het mooie Deventer helpen onze specialisten graag met hypotheken, verzekeringen en andere financiële vragen.

Finenzo Deventer is er voor jou

Heb je een huis of ben je van plan een huis te kopen? Of heb je advies nodig over verzekeringen, sparen, beleggen of lenen? Wil je meer weten over RegioBank? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben voor elk van deze onderwerpen vriendelijke en ervaren adviseurs die je graag helpen. In gewone taal want we vinden het belangrijk dat je ons advies begrijpt.

Midden in Deventer

We staan graag midden tussen de Deventenaren. Daarom is ons kantoor gevestigd aan de Holterweg 67a, tegenover winkelcentrum Colmschate. We zijn goed bereikbaar per telefoon en email, maar je kunt door de centrale ligging ook makkelijk even binnen lopen. Gezellig!

Bereikbaar buiten kantooruren
Heeft u schade en wilt u buiten kantoortijden contact met uw verzekeraar? Kijkt u dan op uw polis voor het juiste nummer of bel met een van onderstaande noodnummers:

Cascade: +31 20 651 58 32.
Voogd: +31 187 488 400
Nedasco: +31 26 400 2390.

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Afspraak via video bellen bij Finenzo Deventer

Afspraak via video bellen bij Finenzo Deventer

Vanwege de recente uitbraak van het coronavirus, bieden wij de mogelijkheid om een financieel gesprek met één van onze adviseurs te voeren via een videogesprek. Hierdoor is het niet nodig om je huis te verlaten voor een afspraak. Wij voeren videogesprekken via een beveiligde omgeving, zo kunnen wij je privacy maximaal waarborgen.

Lees meer

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Hypotheken

Bij Finenzo krijg je onafhankelijk advies en vergelijken we echt álle aanbieders. Zo kunnen we je het scherpste renteaanbod met de beste voorwaarden garanderen en vinden we de hypotheek die bij jou past.

Verzekeringen

Eén adres voor al je verzekeringen. Als onafhankelijk tussenpersoon adviseren we je over al je verzekeringen. Je kunt van ons uitstekend advies en een snelle doortastende afhandeling bij schade verwachten.

Spaargeld

Sparen doe je meestal met een doel. Bij Finenzo spaar je zoals jij dat wilt. Onze adviseurs helpen je om de juiste spaarvorm te kiezen en om een plan te maken om je doel te bereiken.
 

Beleggingen

Beleggen geeft kans op een beter rendement dan sparen, maar het brengt ook meer keuzes en risico met zich mee. Welke mogelijkheden zijn er? En wat is verstandig?
 

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Contact formulier

René van Zandvoort:

“We werden op een leuke manier zeer goed geholpen, met een duidelijke uitleg”

Janko:

“Goed advies, rustig de tijd en genoeg ruimte om vragen te stellen, tijdens het gesprek én naderhand via de mail of telefoon.”

KL:

“Prettige persoonlijkheid, geduldig, gaf heldere uiteenzetting en duidelijk advies.”

Denise:

“Alles is ons zeer duidelijk uitgelegd door onze hypotheekadviseur, er werd echt naar ons geluisterd en ze namen de tijd voor ons. Vragen via de mail werden heel snel beantwoord! Echt een top service!”

Annemarie zandt:

“Snel reageren op email, begrip wanneer we vragen hadden of iets niet begrepen of over bepaalde punten onzeker waren. Heel fijn hoe daar mee omgegaan is!”

Zehra & Suleyman Erdogan:

“Wij waren sinds 2017 ons aan het oriënteren op het gebied van hypotheken. Sindsdien veel tegenslagen gekregen ivm contract van mijn partner. Waarvan andere adviseurs zeiden dat het niet mogelijk/haalbaar was, was bij Finenzo wel mogelijk. Wij zijn vanaf het eerste gesprek erg goed geholpen en geïnformeerd. Er wordt met je mee gedacht en geadviseerd. Bij vragen kregen wij meteen een antwoord. Alles is naar wens verlopen en de hypotheek is nu rond.”

Kelly:

“Wij zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Wij wisten nog van niks en hadden daardoor veel vragen. Wij konden de adviseur altijd bellen of mailen en kregen snel reactie dat was voor ons erg fijn”

Harrie:

“Zeer prettig geholpen niets was te veel en goed geadviceerd. De keuze voor ons was helder en duidelijk. Finenzo is een aanrader.”

Erik:

“De adviseur weet waarover hij praat; is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hij luistert goed. Dat laatste geeft vertrouwen”

WJ Holleboom:

Perfect en persoonlijk geholpen in een informele sfeer.”