Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Smalle Haven 17, 5211 TJ ’s Hertogenbosch
073 612 52 77
denbosch@finenzo.nl
Route


Openingstijden

Maandag – Vrijdag
9:00 – 17:00

Buiten kantooruren alleen op afspraak.

Al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor al je financiële vragen

Jan-Willem is erkend hypotheekadviseur en weet van alle klanten (en dat zijn er duizenden!) uit zijn hoofd wat in hun dossiers staat. Wij kennen onze klanten dus écht. Zo kunnen we een advies geven dat bij je past. Nu en in de toekomst. We luisteren goed naar je wensen en ideeën en denken graag en actief met je mee. Dat grote geheugen gebruikt Jan-Willem ook voor het onthouden van voorwaarden en regels. Daardoor kan hij voor vrijwel iedere situatie een passende hypotheek vinden.

Den Bosch

Al sinds 1986 is ons kantoor aan de Smalle Haven een vertrouwd adres voor veel Bosschenaren en tot in de verre omgeving. Met veel van onze klanten hebben we al een jarenlange relatie en een groter compliment kunnen wij ons niet voorstellen!

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Contact formulier

Gonny en Kees:

“De adviseur heeft ons geadviseerd bij het verlengen van de rentevaste periode. Hij luistert goed en geeft een duidelijke uitleg . Geeft advies en nuttige tips. Ook is hij goed en makkelijk bereikbaar”

Anique Gerrits:

“Wij hebben diverse gesprekken met de adviseur gehad over het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Er prettige gesprekken en goede adviezen ontvangen. Hij zet helder de voor en nadelen op een rij en heeft ons een keuze kunnen laten maken die bij ons past. De adviseur is altijd bereid vragen (snel) te beantwoorden. We zouden de volgende keer zeker weer naar de adviseur toe gaan. Wij hebben het vertrouwen erin dat hij ons benaderd als er in de toekomst wijzigingen zijn die voor ons van belang zijn.”

J.J.K.:

“De adviseur heeft ons geadviseerd bij de aankoop van onze tweede woning. In de gesprekken die wij met hem hebben gevoerd heeft hij ons uitstekend en duidelijk alles uitgelegd betreffende te volgen traject, hypotheekkeuze en de mogelijkheden. Hij hield ons ook zeer goed op de hoogte van de vorderingen die er gemaakt werden tijdens de aanvraag van de hypotheek en heeft deze dan ook perfect afgehandeld. Wij hebben het contact met de adviseur ervaren als zeer prettig, heldere uitleg, deskundig, professioneel.”

Herman:

“De adviseur is een oerdegelijke, efficiënte, zeer plezierige adviseur. Gaat het gesprek persoonlijk aan, gaat in details tot hij de juiste, optimale oplossing kan aandragen. Hij motiveert de voorgestelde oplossingen, geeft prioriteiten aan en samen kom je tot een goede keuze. Ik heb een paar hypotheken gehad, woon inmiddels op de Veluwe, maar ga voor hypotheekbemiddeling altijd naar deze adviseur.”

Ed A:

“De adviseur anticipeert, adviseert, is een snelle uitvoerder van de overeengekomen afspraak en transparant mbt zijn honorarium. Hij heeft ons alle 250 euro per maand bespaard. Perfect.”

Harm:

“Jan Willem luistert goed naar onze wensen en vertaalt deze in een duidelijke strategie voor wat betreft maandlasten, aan te kopen bedrag en financieringsvorm. Daarbij is hij goed en makkelijk benaderbaar via telefoon, mail en whatsapp en voorziet hij ons altijd van nuttige tips op basis van kennis en ervaring”

Lindsey:

“De gesprekken en communicatie hebben we als zeer prettig ervaren. Jan-Willen geeft duidelijk advies, korte samenvatting van alle informatie, altijd bereikbaar & tevens een fijn personen om gesprekken mee te voeren. Kortom we kunnen het iedereen aanraden!”

Danielle:

“De adviseur heeft ons geadviseerd bij de koop van ons eerste huis. Voor ons was het heel erg prettig om advies over de hypotheek te krijgen, dat alles voor ons geregeld werd en dat wij van alles op de hoogte werden gehouden. Wij voelden ons erg op ons gemak tijdens de gesprekken. De adviseur weet op een heldere manier de moeilijke materie van hypotheken uit te leggen. Hij is geduldig, betrouwbaar, vriendelijk en erg goed bereikbaar. Als je onafhankelijk advies wilt, ga dan zeker niet naar een geldverstrekker voor het adviesgesprek, maar naar deze adviseur.”

vdBerg:

“Heldere informatieverstrekking, betrokkenheid en flexibel.”

van Dijck:

“Dit betrof de aankoop van onze tweede woning. De aankoop van onze eerste woning zo’n 19 jaar geleden verliep ook al via de adviseur en net zoals toen heeft de adviseur ons nu ook weer prima geadviseerd en geholpen bij de verstrekking van de hypotheek. Ons vertrouwen in de adviseur is erg hoog, en er is nu alsmede in het verleden geen rede geweest hier ook maar een seconde aan te twijfelen. De oprechtheid, alsmede het feit dat de adviseur altijd bereid is je telefonisch of per whatsapp te woord te staan met passend advies, gaf ons het vertrouwen de nieuwe woning aan te kopen. Naast de professionele instelling van de adviseur, stellen we ook zijn persoonlijke benadering zeer op prijs.”