Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Bosscheweg 143, 5282 WV Boxtel
0411 769 049
boxtel@finenzo.nl
Route


Openingstijden

Maandag – Vrijdag
8:30 – 17:00

Buiten kantooruren alleen op afspraak.

Wij gaan voor het beste advies

Finenzo Boxtel is aanspreekpunt bij financiële vraagstukken voor iedereen in Boxtel en omgeving. Met ruim 20 jaar ervaring en meerdere nominaties voor Hypotheekadviseur van het jaar weet je dat het met onze kennis wel goed zit. Maar wat wij zelf net zo belangrijk vinden is om onze klanten écht te leren kennen. Zo kunnen we een advies geven dat bij je past. Nu en in de toekomst. We luisteren daarom goed naar je wensen en ideëen en denken graag en actief met je mee.

Finenzo Boxtel is ook RegioBank kantoor

Boxtel

Chris van der Graaf en zijn team zijn een vertrouwd gezicht in Boxtel en omstreken. Al jaren werkzaam in Boxtel, en sinds 2015 ook echt in Boxtel gevestigd met een eigen Finenzo kantoor. Met meerdere nominaties voor Hypotheekadviseur van het jaar ben je bij ons verzekerd van een goed advies.

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Contact formulier

Niels:

“Duidelijke en toegankelijke uitleg over de te maken keuzes bij het kiezen van een hypotheek, waarbij op een prettige manier antwoord werd gegeven op vragen.”

KS:

“Duidelijke uitleg, goede tips en snelle reactie op vragen.”

Paul:

“Zeer duidelijk en eerlijk advies”

Jose:

“is creatief in zijn benadering mbt mogelijkheden tot aankoop woning”

John:

“Duidelijk en inzicht”

Theo:

“Duidelijk en begrijpelijk”

Luus:

“Snel en duidelijk!”

ek:

“Welwillend, vriendelijk, deskundig”

Jan Willem Besteman:

“Ter zake kundig, spreekt duidelijke taal, vriendelijk, komt afspraken na.”

Mariëlle:

“De adviseur heeft steeds alle opties bekeken en op tafel gelegd en ons advies gegeven passend bij onze wensen en mogelijkheden. Daarnaast legt de adviseur de zaken begrijpelijk uit, is hij steeds bereikbaar om mee te denken over zaken die bij ons spelen en neemt hij initiatief naar ons als klant. Ondanks dat de adviseur meer dan 100 km ver van ons werkt, ziet hij altijd mogelijkheden om de zaken te regelen (per mail, videobellen, per telefoon en indien nodig of wenselijk fysiek).”