Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Neem contact op:
020 494 11 11
amsterdam@finenzo.nl

Bezoekadres:

Vlierweg 24, 
1032 LG Amsterdam
Route


Openingstijden

Maandag – Vrijdag
8:30 – 17:00

Buiten kantooruren alleen op afspraak.

Finenzo Amsterdam

Amsterdam is toch de mooiste stad van Europa? Niet alleen voor toeristen maar ook om te wonen. Wij helpen onze klanten aan de juiste financiering in de hoofdstad van Nederland. Niet alleen om nu een huis te kopen maar ook in de begeleiding de jaren daarna. We zijn een actief en betrokken kantoor dat een gedegen advies combineert met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Contact formulier

Hanneke:

“De adsviseur heeft ons leuk en goed geholpen, ontspannen en kundig advies. Hij is niet alleen aardig maar ook niet te beroerd voor een stapje extra. Ook buiten werktijd mogleijk, dus flexibel. Vijf sterretjes waard.”

Ghermai:

“Hij is 100% deskundige op zijn vak gebied als adviseur en is iemand die van A tot Z mogelijkheden zoekt en blijf hij proberen en zoeken de zak rond te krijgen toe een volledige (goed) oplossing te komen met zijn doorzetting vermogen. Zoals zakelijk en persoonlijk is hij geweldig mens geduldig die het probleem van andere als zijn probleem beschouwd goed voor de zak en cliënt. We zijn dol blij zo een fantastische adviseur te hebben op moeilijke situatie naast je te zijn.”

S.khanal:

“Ik raad de adviseur aan iedereen aan. Hij heeft veel jaren op deze gebied gewerk em weet precies hoe hij dingens moet aanpakken.Hoewel het een drukke tijd is voor de adviseur, straalde hij rust uit en nam de tijd voor mij.Hij legde de financiele mogelijkheden goed uit en was zeer meedenkend.De planning verliep goed, ruim binnen de gestelde tijd.”

Mike:

“De adviseur is zeer bekwaam in zijn vak. Gaat echt met 100% inzet voor je aan de slag en stopt pas als het voor mekaar is. Een tovenaar op hypotheek gebied!!”

Regard:

“Ik raad de adviseur aan iedereen aan! Persoonlijk, meedenkend, schakelt snel en is enorm behulpzaam. In mijn geval werd het bijna moeilijk om de boel voor elkaar te krijgen maar toch is het gelukt mede dankzei z’n doorzettingsvermogen. Los van het regelen van een hypotheek heeft hij mij ook veel geholpen met alle randzaken erom heen. Ik zeg: de adviseur for president!”

Bivek:

“Our adviser took care of our mortgage and whole process as he is buying his own house. He is professional, frienldy and explains everything in simple way. We are glad that we choose finenzo and the adviser as our mortgage adviser.”

Jordi:

“Vakkundig, snel en persoonlijk. De adviseur is een topper en ik raad iedereen, die in of rond Amsterdam een huis wil kopen, met de adviseur af te spreken om goed advies te krijgen.”

Francis:

“De adviseur heeft ons fantastisch geholpen! Veel geduld, begrip, humor en altijd meedenkend. Geen moeite teveel!”

V. S.:

“Persoonlijk en op maat. Uitstekend! De adviseur heeft me een paar keer al geholpen met de hypotheek en het was elke keer perfect geregeld. De adviseur is echte pro en een heel warm persoon die alles zou doen in het belang van zijn klanten. Hij krijgt van mij een 10!”

Gertjan:

“De adviseur heeft onze hypotheek perfect begeleid. Er is goed rekening gehouden met persoonlijke wensen en voorkeuren. De gesprekken waren prettig en alles is helder en duidelijk uitgelegd met veel geduld en vriendelijkheid.”