Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Contactgegevens

Keesomstraat 6E, 1821BS Alkmaar
072 51 530 20
alkmaar@finenzo.nl
Route


Openingstijden

Maandag – Donderdag
8:30 – 17:30
Vrijdag
8:30 – 17:00

Buiten kantooruren alleen op afspraak.

Alkmaar

Ons team in het prachtige Alkmaar is al meer dan 25 jaar een begrip als het gaat om goed onafhankelijk advies. We luisteren met aandacht naar onze klanten en geven advies op maat. Vertrouwen is bij ons de basis voor een goede relatie met onze klanten.

Voor iedereen in Alkmaar en daarbuiten

Finenzo Alkmaar is hét adviescentrum voor financiële vraagstukken voor iedereen in Alkmaar en daarbuiten. We adviseren en bemiddelen op gebied van hypotheken, financiële planning, verzekeringen, oudedagsvoorzieningen, beleggingen en kredieten. Wij geven duidelijkheid in de wirwar van regels en informatie en een eerlijk en transparant advies.

We helpen onze klanten van A tot Z, van intake tot evaluatie. Ook na ons advies blijven wij beschikbaar voor hulp, vragen en bijsturing. Die betrokkenheid onderscheidt ons van veel andere partijen die zich alleen richten op het verkopen van een product.

Persoonlijk contact staat voorop

Bij Finenzo Alkmaar staat persoonlijk contact voorop. We luisteren goed naar je wensen en ideeën en denken graag en actief met je mee. Deze manier van werken heeft de afgelopen jaren een meer dan gezonde groei van ons kantoor en veel tevreden klanten opgeleverd. En daar zijn we trots op!

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

 

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Contact formulier

J&K:

“Duidelijke uitleg en goed geholpen. We betalen nu een flink lagere rente en met goede voorwaarden.”

Baas:

“Helemaal fijn gesprek en vooral de begeleiding erna.”

meneer Vöcking:

“Wij kregen voor het oversluiten van onze hypotheek het advies met Finenzo contact op te nemen. Geen moment spijt van gehad. Na het eerste oriënterende gesprek waarbij wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt, hebben diverse vervolggesprekken plaatsgevonden waarbij heel uitgebreid advies is gegeven over alle voorkomende zaken (ontslag; pensioen; overlijden) waar wij eventueel in de toekomst mee te maken zouden kunnen krijgen. Toen ook nog problemen ontstonden met de aflosnota van onze oude hypotheekverstrekker is dat in korte tijd door de adviseur opgelost. Het gevolg is dat wij nu een hypotheek hebben waar wij heel erg tevreden over zijn. Vervolgens hebben wij al onze lopende verzekeringen ook ondergebracht bij Finenzo. Ik zal Finenzo dan ook aanraden.”

Tom van Doesum:

“correct en aangenaam contact; snelle acti en adekwate adviezen.”

Ron Groot:

“Prima uitleg en voor alle vragen konden we altijd even de tijd nemen om het door te nemen.”

Jeanette de Grand:

“Eerlijk en goed voorbereid tijdens gesprekken. Verschillende scenario’s voorgelegd.”

Bodo:

“Duidelijke uitleg over onze mogelijkheden wat betreft het oversluiten van onze hypotheek.”

Joop Derksen:

“We zijn zeer tevreden over de gang van zaken en de tijdsspanne waarin een en ander is uitgevoerd en heeft plaatsgevonden en het uiteindelijke resultaat”

L.J. Koper:

“Duidelijk verhaal, geen verkoop-onwaarheden. Geeft vertrouwen.”

Rob Tukker:

“Altijd goed contact. Behulpzaam, duidelijk en geduldig. Altijd goed gevoel als ik de deur uitloop en als ik later bel voor nadere uitleg, dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt.”