Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Ook dit jaar kunnen we u helpen bij het invullen van uw belastingaangifte. Finenzo Deventer biedt naast het geven van financieel advies ook ondersteuning bij het invullen van uw belastingaangifte.

Samenwerking
De aangifte verzorgen wij niet zelf. Hiervoor werken we samen met Marco Savelkoel van administratiekantoor Moyenne Plus. Moyenne Plus onderscheidt zich door persoonlijke betrokkenheid en gevoel voor kwaliteit. Zij past daarmee prima bij de dienstverlening die u van uw Finenzo-adviseur gewend bent.

Werkwijze
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om op tijd uw aangifte te kunnen verzorgen, moeten alle benodigde stukken voor woensdag 18 maart aanstaande in ons bezit zijn. Op de website van Moyenne Plus vindt u een checklist waarop alle benodigde documenten staan opgesomd. De aangifte verwerken wij online, waardoor wij geen DigiD-codes van u nodig hebben. Wel verzoeken wij u –indien mogelijk – uw e-mailadres op de checklist te vermelden zodat wij de aangifte(n) aan u kunnen mailen.

Kosten
Voor een enkelvoudige aangifte (voor één persoon) bedragen de kosten € 80. (inclusief btw). Bent u gehuwd of woont u samen, dan kunt u de aangifte combineren met uw partner. In dat geval bedraagt het tarief € 100 (inclusief btw). U kunt het bedrag rechtstreeks overmaken op bankrekeningnummer NL29ABNA 0546 6566 33 ten name van Moyenne Plus te Deventer o.v.v. uw achternaam en voorletters. Zodra uw betaling en stukken binnen zijn, kan Moyenne Plus uw aangifte in behandeling nemen.

Aangifte na scheiding of beëindiging relatie
Bent u in 2019 gescheiden of heeft u uw relatie beëindigd, dan vraagt een aangifte iets meer tijd. Hoeveel extra tijd is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In dit geval hanteren wij een uurtarief van € 75 en ontvangt u een factuur op basis van nacalculatie.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust. We staan graag voor u klaar.

Wilt u weten wat Moyenne Plus op zakelijk gebied voor u kan betekenen? Marco is bereikbaar op telefoonnummer 0570 – 710287 of per email info@moyenneplus.nl.