Wilt u een Finenzo vestiging openen? Bel dan 088-6005390!

Het lag in de lijn van onze verwachting dat de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te perken, zijn aangescherpt. Het goede nieuws is dat alle adviseurs van Finenzo Deventer vanuit huis kunnen werken. Lopende aanvragen en schadebehandelingen gaan door en ook de RegioBank is open. Voor nieuwe aanvragen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Omdat we niet alleen thuis werken maar ook juf of meester voor onze kinderen zijn, hebben we onze telefonische bereikbaarheid aangepast. Op deze manier hopen we elkaar te ontzien en u zonder ruis op de achtergrond te woord te kunnen staan.

Voor u al onze corona maatregelen op een rij:

Afspraak op afstand
Alle adviseurs bij Finenzo Deventer werken vanuit huis. Dagelijks is er iemand op kantoor om de brievenbus te legen. Alle afspraken kunnen doorgaan, alleen nu op afstand. Uw adviseur belt u via videobellen en kan hierbij ook een scherm met uw financiële informatie delen. Hierdoor is het niet nodig om uw huis te verlaten voor een gesprek met uw adviseur.

We voeren videogesprekken via een beveiligde omgeving, zo kunnen we uw privacy maximaal waarborgen. Wat u nodig heeft is een computer met een webcam en internetverbinding. Een microfoon is handig, maar via de telefoon kunnen we elkaar ook verstaan. Door ons scherm met u te delen, kunt u live met ons meekijken en is het bijna alsof u bij ons in de spreekkamer zit. Heeft u daar de middelen niet voor? Dan vinden we daar ook een maatwerk oplossing voor.

Hoe kunt u ons bereiken
Alle mail en telefoon kunnen we vanuit huis beantwoorden. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer 0570 654 000 en via mailadres deventer@finenzo.nl. Omdat ook de scholen de deuren sluiten, kan het voorkomen dat uw adviseur minder snel reageert of dat een andere collega de honeurs waarneemt. We proberen dit zo goed mogelijk voor u te organiseren zodat u geen of minimaal hinder heeft van dit alles.

Papieren afgeven
We vragen u om niet op kantoor te komen. Maakt u voor het afgeven van papieren gebruik van de blauwe brievenbus links naast de ingang. De brievenbus blijven wij dagelijks legen. Gooit u er originele documenten in of privacy gevoelige informatie? Doet u dat alstublieft zo veel mogelijk op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur en laat dit weten aan uw adviseur. Wij proberen er dan voor te zorgen dat de documenten nog dezelfde werkdag worden verwerkt. Mocht het noodzakelijk zijn om iets op kantoor te ondertekenen, dan houden we hierbij gepaste afstand van tenminste 1,5 meter.

De maatregelen blijven van kracht zo lang als nodig. We blijven de berichten van de overheid en het RIVM nauwlettend volgen en stellen onze werkwijze bij waar nodig of mogelijk. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste meest actuele situatie.