Interview Baldwin Stuvel

Finenzo helpt goede adviseurs ondernemen!
Interview met Baldwin Stuvel - Eigenaar Finenzo Zaanstad

Finenzo neemt me een hoop zorgen uit handen. Belangrijkste is wel dat ze zorgen dat wij met ons kantoor voldoen aan alle wet- en regelgeving. Ik hoef me niet druk te maken over de ontwikkelingen in de markt. Periodiek brengen ze ons op de hoogte van de wijzigingen en komen met een heldere aanpak van zaken. Zo kan ik mij concentreren op de dingen die ik leuk vind en waar ik goed in ben: adviseren.

Aan het woord is Baldwin Stuvel. In 2004 startte hij met Saen Hypotheken & Verzekeringen in samenwerking met Saen Makelaars. ´Die combinatie zat een onafhankelijke uitstraling in de weg. Daarom heb ik eind 2007 besloten om onder eigen naam en vanuit een eigen pand te gaan werken. Natuurlijk had ik kunnen kiezen voor bijvoorbeeld Stuvel Financieel Advies. Ik zocht echter naar een manier om het kantoor in één klap professioneel in de markt te zetten. Dat werd dus Finenzo Zaanstad. Een formule met een prima uitstraling en goede ondersteuning.

Finenzo is geen hard franchising. Ze laten mij volledig vrij in de manier waarop ik wil ondernemen. Het is mijn eigen verantwoordelijkheid hoe ik de markt commercieel bewerk. Ik kan daarbij wel terugvallen op een uitgewerkte huisstijl, brochures, flyers en kant en klare marketingacties. Daarnaast nemen zij de randverschijnselen die het ondernemerschap met zich meebrengt voor hun rekening. Dat scheelt mij zoveel tijd dat ik daarvoor graag 6% van mijn omzet afdraag als bijdrage aan de formule.

Ondanks de malaise in de markt blijft het kantoor redelijk goed draaien. In mijn eentje weet ik jaarlijks tussen de 80 en 100 hypotheken te sluiten. Daarnaast heb ik een adviseur in dienst die het klantenbestand bedient vanuit alle andere (verzekerings) invalshoeken. Onder de vlag van Finenzo zetten we daarmee een sterk kantoor in de markt.
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?

Klik hier!